Stenovnsbagt brød. Langtidshævet rustikt saftigt brød indeholdende hvede, rug, ristede solsikkefrø, hørfrø, malt , sesam, melonkerner og surdej.
Meget saftigt med en kraftig lækker brødsmag
Stenovnsbagt brød med ristede græskarkerner og hørfrø
Langtidshævet specialgrovbrød med rug, hvede, græskarkærner. Piftet op med knuste malede valnøddekærner, kartoffelflager, og afrundet med en dejlig smag af surdej. Meget saftigt brød
Et kompakt brød, bagt i træramme bestående af næsten lige dele hvede og rugmel, tilsat surdej. Da et sigtebrød er sammenbagt, har man kun skorpe i top og bund
Grovfranskbrød med hørfrø, græskarkerner, skåret rug og chiafrø
Et koldhævet lyst specialbrød, bagt på hvede, rug, havreflager, solsikkefrø, sesam, og ikke mindst soyafrø.
Verdens bedste brød. Et helt fantastisk saftigt og lækkert brød, med en nærmest "våd" krumme. har lidt svært ved at bevare en sprød krumme pga. den fugt som er i brødet.
TIP: Inden servering , rist da brødet på en rister, for at opnå denne let sprøde skorpe.
Fugtigt stenovnsbagt brød, med kartoffelflager, solsikkekerner og havreflager.
Copyright © 2022 Jensen`s Bageri ApS. Alle rettigheder reserveret.